Hizbullah Caydırıcılığının Vurgusunu Yaptı

Hizbullah Caydırıcılığının Vurgusunu Yaptı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan’daki Hizbullah’ın genel sekreter yardımcısı, direnişin amacı doğrultusunda her türlü bedeli ödemeye tamamen hazır olduğunu açıkladı.

Habere göre, Şeyh Naim Kasım, Beyrut’ta direniş şehitlerinden birini anma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Direniş olmasaydı Lübnan parçalanırdı ya da İsrail’in projelerine geçiş kapısı haline gelirdi. işgalden Siyonist yerleşim yerlerinin inşasına, siyasi projelere kadar ülke siyasetini ve yönetim tarzını etkilemiştir.” açıklamsını yaptı.

Direniş, Gazze’ye desteğini duyurdu ve bu desteğin iki temel boyutu var: Birincisi, Kudüs yolunda ve kutsal insanlık yolunda kardeşlerimize, sevdiklerimize ve komşularımıza yardım etmek, ikincisi ise bu bir yardımdır. İsraillilerin direnişin Lübnan’ı savunmak ve tüm zorluklarla yüzleşmek için her türlü bedeli ödemeye hazır olduğunu bilmesi için pratik hazırlık beyanıdır.

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreter Yardımcısı şuna dikkat çekti: İsrail, her an yağmacı davranışlarla Lübnan’ı ve bölgenin diğer bölgelerini işgal etmek istiyor ve bunu silah ve direnişten başka hiçbir şey durduramaz. Direniş silahlarıyla kalacak ve gücünü sonsuza kadar arttırma çabasında olacağını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen + 13 =