Hizbullah Bir İsrail Üssünü Daha Hedef Aldı

Hizbullah Bir İsrail Üssünü Daha Hedef Aldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah hareketi bugün, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde işgal altındaki Şabaa alanlarındaki İsrail üssü Raisat Alam’ı hedef aldığını duyurdu.

Habere göre, Gazze Şeridi’ndeki kararlı Filistin halkına destek veren ve onların onurlu direnişini destekleyen Hizbullah İslami Direniş Mücahidleri, bugün saat 11.35’te Şebaa’nın işgal altındaki alanlarındaki Raisat el-Alam üssünü uygun silahlarla hedef aldı.

İşgalci rejimin ordusunun dün Baalbek topraklarına yönelik geniş çaplı saldırı başlatması birçok tepkiye neden oldu. Bu Siyonist saldırıya yanıt olarak Hizbullah’ın Lübnan Parlamentosu’ndaki temsilcisi, düşmanın Lübnan’ın köy ve şehirlerinde devam eden saldırganlığına yanıt bulmak için direnişin inisiyatif alacağını söyledi.

İlk yanıtta Hizbullah güçlerinden ateş açarak geldi ve İsrail ordusunun işgal altındaki Golan’daki karargâhına 60 roket atıldı ve bu saldırının Siyonist rejimin Baalbek kenti çevresindeki saldırılarına tepki olarak gerçekleştirildiği vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + eleven =