Hizbullah Bir İsrail Askerini Daha Öldürüldü

Hizbullah Bir İsrail Askerini Daha Öldürüldü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail haber kaynakları, Lübnan İslami Direnişi’nin işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde düzenlediği roket saldırısında Siyonist rejime bağlı bir askerin öldüğünü, bir kişinin de yaralandığını bildirdi.

Habere göre, Hizbullah’ın saldırısında bu rejimin bir askeri öldürüldü. Hizbullah’ın bu sabah işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Shtula kasabasına düzenlediği roket saldırısında bu İsrail askeri ölmüş, bir asker de yaralanmıştı.

Lübnan İslami Direnişi’nin Siyonist rejimin ölenlerin gerçek sayısını açıklamadığı ve açıklanan istatistiklerin gerçek kayıpları temsil etmediği konusunda ısrar ettiği bir dönemde yayınlandı.

İsrail gazetesi Haaretz geçtiğimiz günlerde yaptığı bir araştırmada, İsrail ordusunun askeri kayıplarla ilgili açıkladığı istatistiklerin hastanelerin açıkladığı istatistiklerle örtüşmediğini, ölü sayısının açıklanan istatistiklerden çok daha yüksek olduğunu ortaya çıkardı.

Lübnan İslami direnişi bu akşam işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Siyonist yerleşim yeri El-Manara’ya saldırırken, İsrail kaynakları bu saldırının ağır hasara yol açtığını fotoğraflar yayınlayarak duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − 7 =