Hizbullah, 14 Siyonist Askerini Öldürdü

Hizbullah, 14 Siyonist Askerini Öldürdü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Güney Lübnan’da Siyonist rejimin askerleri ile Hizbullah savaşçıları arasında çatışma çıktığı haberiyle eş zamanlı olarak bazı Siyonist kaynaklar, bu rejimin 14 askerinin öldüğünü doğruladı.

Habere göre, Siyonist kaynaklar, Sky News Arapça kanalına verdiği röportajda, Lübnan’ın güney sınır bölgesinde Lübnan Hizbullah savaşçılarıyla yaşanan kara çatışmasında Siyonist rejime ait 14 askerin öldürüldüğünü itiraf etti.

El-Menar haber kanalı da ayrıca Hizbullah savaşçıları ile Maron El-Ras’ın doğu tarafından şehre sızan Siyonist askerler arasında çıkan çatışmayı da haber yaptı ve bu çatışmada bir Siyonist subayın öldürüldüğünü ekledi.

Daha önce Siyonist kaynaklar, Hizbullah’ın Lübnan’ın güneyindeki El-Adisa bölgesinde kurduğu pusuda 4 Siyonist askerin öldürüldüğünü, 20’den fazla askerin de yaralandığını itiraf etmişti.

Hizbullah’ın operasyonu, Siyonist rejimin Lübnan’daki son saldırısına tepki olarak gerçekleştirildi. Siyonist rejimin savaşçıları bu sabah Lübnan’ın El-Hayam, Kafarkala ve Sahl Marjayoun bölgelerini bombaladı.

Beyrut’un güneyindeki Dahiya bölgesindeki konutlar da dün gece Siyonist rejim tarafından 7 kez bombalandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 + ten =