Hazım Kasım: Direniş hazırdır

Hazım Kasım: Direniş hazırdır

Hamas hareketinin sözcüsü, kara saldırısı yapılsa da yapılmasa da direnişin her türlü senaryoya hazır olduğunu açıkladı.

El Cezire’nin haberine göre Hazım Kasım yaptığı açıklamada, “Refah kapısı açılmalı. Refah kapısının açılmasına ilişkin anlaşmayı bilmiyoruz.”Hazım Kasım ayrıca, Netanyahu Filistin işini tamamlamak, milletimizin istek ve umutlarını yok etmek istiyor. Hiçbir işgal milletimizi yok edemez.” Dedi.Bu arada Cumartesi günü Yisrael Hayom gazetesi, Gazze Şeridi’ne karşı kara operasyonlarının başlatılması konusunda Siyonist siyasi ve askeri yetkililer arasında güçlü anlaşmazlıklar olduğunu bildirdi.Bu nedenle Gazze’ye yönelik kara operasyonuna karşı olan Siyonist yetkililer, muhalefetlerinin temel nedeninin, böyle bir eylemin gerçekleştirilmesi halinde Siyonist ordusunun ağır zarar görmesi korkusu olduğunu düşünüyor.

Özellikle Siyonist rejimin ordusunun, 2006 ve 2014 yıllarında Filistinli ve Lübnanlı direniş savaşçılarıyla yaşadığı ağır ve utanç verici yenilgileriyle sonuçlanan kara çatışması kabusundan hala çıkamadığı unutulmamalıdır./

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 5 =