HARLİFE REJİMİ MANAMA’DA İSRAİL KARŞTI PROTESTOLARI BASTIRDI+VİDEO

HARLİFE REJİMİ MANAMA’DA İSRAİL KARŞTI PROTESTOLARI BASTIRDI+VİDEO

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bahreyn güvenlik güçleri siyonist rejim İsrail ile normalleşmeye itiraz eden halkın protesto eylemini bastırdı.

Bahreyn medyasında çıkan habere göre, Bahreyn halkı korsan rejim İsrail’le ilişkilerin normalleşmesini karşı çıkarak başkent Manama’nın çeşitli semtlerinde protesto eylemi düzenledi. Protesto eylemleri Halife rejiminin güvenlik güçlerinin sıkı güvenlik tedbirlerine rağmen yapıldı.

Ancak protestocular siyonist İsrail ve normalleşme karşıtı sloganlar atmaya başlayınca, güvenlik güçleri protestoculara saldırmaya başladı.

Bahreyn’de siyonist rejim İsrail’le normalleşme karşıtı protesto eylemleri geçen ay İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid’in Manama’da bu rejimin büyükelçiliğini açmak üzere Bahreyn’e gitmesinden sonra iyice tırmanmaya başladı.

habere göre bahreyn güvenlik güçleri, insanların siyonist ve alaycı karşıtı ilişkiler sloganları atması üzerine gösterilere son verdi.

Lapid Manama’da Bahreynli mevkidaşı ile bir kaç stratejik işbirliği anlaşması da imzaladı, ayrıca iki taraf arasında uçak seferleri başladı.

Bahreyn Eylül 2020’de ABD dönem Başkanı Donald Trump’ın ara buluculuğu ile korsan İsrail rejimi ile Abraham olarak anılan normalleşme anlaşması imzaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × one =