Hamas’tan Muhammed El-Daif Hakkında Açıklama

Hamas’tan Muhammed El-Daif Hakkında Açıklama

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas, Siyonist rejim ordusunun Kassam komutanı Muhammed El-Daif’e suikast düzenlendiği iddialarına tepki gösterdi.

Habere göre, Hamas’ın liderlerinden İzzet el-Reşk, Kassam komutanlarının şehadetinin onaylanması veya reddedilmesini, Kassam taburlarının ve Hamas liderlerinin komutasıyla ilgili bir konu olarak değerlendirdi.

Şunları ekledi: Bu ikisi, yani Kassam ve Hamas herhangi bir açıklama yapmadıkça, medyada ya da diğer partiler tarafından yayınlanan hiçbir haberin doğrulanması mümkün değildir.

El-Reşk’ın bu pozisyonu, Siyonistlerin Kassam komutanı El-Daif’e düzenlenen suikastla ilgili söylediklerine yanıt olarak açıklandı.

Siyonist Ordu, X hesabında şunu iddia etmişti: Artık El-Daif’in ortadan kaldırıldığını doğrulayabiliriz.

Bu, Siyonist rejimin 23 Temmuz Gazze’nin güneyindeki operasyonda bu üst düzey Hamas komutanını hedef aldıklarını açıkladığı iddiasıdır.

O dönemde Siyonist rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu şöyle bir açıklama yapmıştı: Filistin İslami Direniş Hareketi’nin Hamas askeri komutanının öldürüldüğünden emin değiliz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × four =