Hamas’tan Arap ülkelerine çağrı: Sınır dışı edin!

Hamas’tan Arap ülkelerine çağrı: Sınır dışı edin!

Siyonist rejimin Gazze halkına yönelik soykırıma devam ederken Hamas liderlerinden İzzet el-Raşk’ten Arap ülkelerine çağrı geldi.

Gazze’de siyonist rejimin katliamı 21 gündür devam ederken Müslümanlardan siyonist rejime karşı kınama dışında somut bir adım gelmedi. Siyonist rejimin acımasız soykırımına karşı Arap dünyasına çağrıda bulunan Hamas hareketinin liderlerinden İzzet el-Şark: “Arap ülkeleri Siyonist düşmana karşı her türlü baskı aracını kullanmalı ve büyükelçileri sınır dışı edilmelidir.” dedi. 

Şark, ”Gazze’ye kara saldırısındaki Siyonist tereddüt, düşmanla yüzleşmeye hazır bir kafa karışıklığı, korku ve direniş durumunu yansıtıyor. Gazze halkını aç bırakmak, su, yakıt ve elektrikten  mahrum bırakmak bir savaş suçudur. Refah kapısının sürekli olarak açılması için baskı talep ediyoruz ” ifadelerini kullandı. 

El-Kassam tugayları ve diğer direniş gruplarının işgalcilerin Gazze’ye girme çabalarıyla yüzleşmeye tamamen hazır durumda olduğunu belirten İzzet eş-Şark, “Netanyahu ve onun yenilmiş ordusu Gazze’de hiçbir zaman tek bir askeri başarı elde edemeyecek ve bu rejimin vahşi suçlarının artması ve Filistin halkına yönelik kitlesel katliam ve soykırımı çaresizlik ve acizliğin yalnızca bir işaretidir.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × two =