Hamas Yetkilisi, Şehid Fahrizadeh Suikastının Cevabı Uygun Zamanda Verilecektir

Hamas Yetkilisi, Şehid Fahrizadeh Suikastının Cevabı Uygun Zamanda Verilecektir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas siyasi bürosu yetkilisi İsmail Rezvan, Siyonist rejimin Şehit Muhsin Fahrizadeh suikastına karışmasının açık olduğunu ve bu suçun cezasının uygun bir zamanda verileceğini söyledi.

Hamas İslami Direniş Hareketi’nin üst düzey üyelerinden İsmail Rezvan, İranlı bilim adamı Muhsin Fahrizadeh’e düzenlenen suikastı şiddetle kınadı.

El Ahd’a göre Rezvan, Siyonist rejimin bu çirkin suça karışmasının apaçık olduğunu ve suçun hacmiyle orantılı olarak yanıtlanması gerektiğini söyledi.

İsmail Rezvan, Bu suç İran ve direniş için bir kayıptı ve amacı bilimsel ve teknolojik ilerlemeyi durdurmaktı ancak İran’ın bu trajediyi aşma ve bilimsel ve teknolojik yetenek yolunda ilerleme kabiliyetine sahipdir.

Hamas hareketi dün yaptığı resmi açıklamada, Şehit Fakhrizadeh suikastına ilişkin olarak İran Devriminin Yüksek Lideri ve Müslüman milletine başsağlığı dileyerek “Bölgedeki güç ve bilimsel ilerleme faktörleri üzerindeki küstah güçlerin tekeli kırılacak.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 + 7 =