Hamas ve İslami Cihad: Şufat Operasyonu İşgalcilerin Suçlarına Doğal Bir Yanıttır

Hamas ve İslami Cihad: Şufat Operasyonu İşgalcilerin Suçlarına Doğal Bir Yanıttır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslami Cihat ve Hamas hareketi, işgal altındaki Kudüs’te bulunan Şufat kampında Siyonizm karşıtı saldırıyı, işgalci rejimin cinayetlerine doğal bir tepki olarak değerlendirdi.

Cumartesi gecesi “Şufat” kontrol noktasında düzenlenen silahlı saldırıda iki Siyonist asker yaralandı. Siyonist rejim bu askerlerden birinin öldüğünü doğruladı.

Habere göre, Filistin İslami Cihad hareketi, Şufat’ta Siyonist bir askerin ölümüyle sonuçlanan direniş operasyonun bu rejimin cinayetlerine karşı doğal bir tepki olduğunu bildirdi.

İslami Cihad, bu operasyonun işgal rejiminin suçlarına karşılık vermek için doğru zamanda ve yerde gerçekleştiğini vurguladı.

İslami Cihad, bu operasyonun işgalci rejimin güvenlik, askeri ve siyasi sistemini çökerttiğini de sözlerine ekledi.

İslami direniş hareketi Hamas da yaptığı açıklamada, Şufat’taki cesur eylemin işgalci rejimin Filistin milletine ve Mescid-i Aksa’ya karşı işlediği suçlara doğal bir tepki olduğunu vurguladı.

Batı Şeria’daki direniş operasyonunu da kutlayan Hamas, işgal rejiminin Cenin, Ramallah ve Kalkiliye’de Mescid-i Aksa’ya ve milletimize yönelik suçlarının asla cevapsız kalmayacağını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + three =