Hamas: Siyonist rejim, Kudüs Kılıcı Deneyimini Tekrarlamak İstemiyor

Hamas: Siyonist rejim, Kudüs Kılıcı Deneyimini Tekrarlamak İstemiyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas siyasi büro yetkilisi Mahmud el-Zahar hareketin Siyonist rejimin Mescid-i Aksa’da Filistinlilere karşı işlediği suçları durdurabildiğini vurguladı.

Al-Manar haber kanalın aktardığı bilgiye göre, Al-Zahar’ın Mescid-i Aksa’daki resmin net olduğunu; Öyle ki, Siyonist rejimin güvenlik servisleri durumu kontrol altında tutuyor ve gerilimi tırmandırmak istemiyor.

Bunun nedeninin, Siyonistlerin hala Kudüs Kılıç operasyonu tecrübesinin zihinlerinde olduğunu ifade ederek, rejimin Kudüs Kılıç tecrübesinin tekrarı için hiçbir zaman bir şey yapmak niyetinde olmadığını; Çünkü bu operasyonun sonuçları onlar için yıkıcı oldu.

Hamas yetkilisi, Batı Şeria ve 1948 topraklarının bugün alev alev yandığını vurgulayarak, bunun Siyonist rejim için tehlikeli olduğuna dikkat çekti; Çünkü bu rejim Filistin halkını dizginlemeyi amaçlıyor.

Siyonistlerin varlıklarını kanıtlamaya çalıştıklarını ancak aynı zamanda bu eylemlerin faydasız olduğunu ve onlara hiçbir hak vermeyeceklerini söyledi.

El-Zahar ayrıca bazı aşırılık yanlısı Siyonistlerin Siyonist rejimi dindarlaştırma çabalarına da değinerek, bunu umutsuz bir girişim olarak nitelendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 − 3 =