İSLAMİ CİHAD VE HAMAS SİYONİST REJİM İSRAİL’İ UYARDI: TUTSAKLAR KIRMIZI ÇİZGİDİR

İSLAMİ CİHAD  VE  HAMAS SİYONİST REJİM İSRAİL’İ UYARDI: TUTSAKLAR KIRMIZI ÇİZGİDİR

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İki hareket, İslami Cihat ve Hamas, Siyonist rejimi, mahkumların acılarına son vermediği takdirde durumun daha da kötüleşeceği tehdidinde bulundu.

iki hareket son günlerde Mısırlı arabulucuyla temaslarında işgalci cezaevlerindeki tutuklular meselesinin aynı şekilde devam etmesi halinde Gazze Şeridi sınırlarındaki sükuneti gölgeleyeceği konusunda uyardı.

İkili, özellikle açlık grevine başlayan mahkumlar olmak üzere, idari gözaltı süresinin uzatılması yönünde düşmanın eyleminin devam ettirilmesi tehlikesi konusunda uyardı, mahkumların hayatlarının kırmızı bir çizgi olduğunu ilan etti ve bu Filistinli grupları daha önceki herhangi bir anlaşmaya girmeye zorladı. Siyonist rejimle sırt çevirmek için uzanmışlardı.

Cihat liderlerinden Muhammed Şalh, açlık grevine başlayan tutuklulardan herhangi birinin şehit olmasının durumu ağırlaştıracağını söyledi. Esirlerden biri şehit olursa, ıslak ve kuru işgalcilere karşı direnişi birlikte yakar.

Hamas’ın siyasi büro üyesi ve tutsakların davasından sorumlu Zaher Jabarin, direniş liderliğinin mahkumların meselelerini takip ettiğini söyledi. Masada farklı seçenekler var. Düşman, Filistinli tutsaklara ve onların meşru haklarına karşı bu inat ve küstahlıkla her şeyi beklemelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 5 =