Hamas: Siyonist rejim ile Arabistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi aldatmacadır

Hamas: Siyonist rejim ile Arabistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi aldatmacadır

Hamas sözcüsü, Netanyahu’nun Suudi Arabistan ile ilişkilerin normalleştirilmesi yönündeki açıklamarı yanıltmaca olarak nitelerken, bunun işgal altındaki Kudüs’teki yerleşim alanlarını genişletmek için bir aldatmaca olduğunu belirtti.

Irkçı rejim başbakanı Benyamin Netanyahu Pazartesi günü yaptığı açıklamada, İsrail’in Suudi Arabistan üzerinden Avrupa’ya bağlanacak ve enerji, ulaşım ve iletişim teknolojileri sektörlerini içerecek bir ekonomik koridor oluşturabileceğini ve bunun yatırımcılar için çok iyi ekonomik sonuçlar doğuracağını itiraf etti.

Şahab haber ajansının verdiği habere göre, “Cihad Taha” Siyonist rejimin başbakanı “Benyamin Netanyahu”nun son açıklamalarına yanıt olarak şunları kaydetti: Kudüs’ün işgalcileriyle barış görüşmeleri veya Arap normalleşmesi sadece bir serap ve İsrail’i aldatma sürecidir, ki bu rejime Filistin topraklarımızı, yerleşim projeleri yararına çalması yönünde bir fırsattır.

Cihad Taha açıklamasında ayrıca şunları kaydetti:  Netanyahu’nun Filistin devletinin kurulmasına izin vermeyeceğini yinelediği son açıklamaları, bu cani rejimin Filistin halkına ve ulusal haklarına yönelik saldırgan niyetlerini ve faşist davranışlarını bir kez daha kanıtlıyor.​

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen + fifteen =