Hamas: Mescid-i Aksa ve Esirler Kırmızı Çizgimizdir

Hamas: Mescid-i Aksa ve Esirler Kırmızı Çizgimizdir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre, Filistin direniş harekeri Hamas’ın sözcüsü Hazım Kasım, Mescid-i Aksa ve tutsaklar Filistin milletinin en önemli kırmızı çizgisi olduğunu vurguladı.

Habere göre, Hamas hareketinin sözcüsü Hazım Kasım, Mescid-i Aksa ve esirlerin Filistin milletinin en önemli kırmızı çizgileri olduğunu ve işgalci rejimin kendilerine saldırmasına asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Kasım, verdiği röportajda, Siyonist rejimin aşırı kabinesinin Kudüs’teki İslami ve Hıristiyan mabetlerine karşı din savaşı başlattığını söyledi. İşgalci rejimin aşırıcı kabinesinin, Kudüs şehrinden çıkarmak amacıyla Kudüs halkına karşı savaşı artırdığını ve onları sıkıntıya soktuğunu, işgalci rejimin tüm çabasının çevredeki bölgeyi boşaltmak olduğunu ifade etti.

İşgalci rejimin Filistinlilere yönelik öldürme, suikast, tutuklama, Filistinli tutuklulara saldırma gibi suçlarına da dikkat çeken Kasım, işgalci rejimin kabinesinin tutuklular üzerinde baskı kurmaya ve onların iradesini boşa çıkarmaya çalıştığını belirtti.

Hareketin sözcüsü ayrıca Siyonist rejimin aşırılık yanlısı kabinesinin tüm eylemlerinin Filistin direnişinin yoğunlaşmasıyla karşı karşıya kalacağını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − seventeen =