Hamas, İsrail’in 15 Araç ve Tankı İmha Etti

Hamas, İsrail’in 15 Araç ve Tankı İmha Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İzzeddin El Kassam taburları, Gazze’nin kuzeyi ve güneyinde işgalci orduya ait 15 zırhlı araç, personel taşıyıcı ve tankları imha ettiklerini duyurdu.

Habere göre, İzzeddin taburları, Gazze’deki savaşın 61. gününde Siyonist rejime ait 15 araç, personel taşıyıcı ve tankın şehrin farklı bölgelerinde imha edildiğini duyurdu.

Filistinli savaşçılar, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahia bölgesinde işgalci rejime ait 12 aracı ve bir askeri personel taşıyıcıyı hedef aldı. Han Yunus’un kuzeyindeki “Elyasin 105” füzeleri ile bir personel taşıyıcı ve bir Merkava tankı da hedef alınarak imha edildi. Han Yunus’un doğusunda da Filistinliler tarafından bir tanka saldırı düzenlendi.

Ayrıca Filistin direniş güçleri Gazze’nin doğusundaki “Raim” üssünü bombaladı; Bu üs, “Gazze Ordusu”nun karargâhı ve Siyonist Ordunun Gazze’deki savaşın idaresi için ana karargâhıdır.

Öte yandan İzzeddin El Kassam, Han Yunus’un doğusunda İsrail askerlerinin hendek açtığı bir evi havan topları ve keskin nişancılarla hedef aldığını bildirdi.

Han Yunus’un doğusundaki 4 Siyonist asker ve diğer iki asker, bu şehrin El Karara bölgesinde Filistinli keskin nişancılar tarafından öldürülerek yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × four =