Hamas: İsrail Gazze’nin Kuzeyini Yağmalıyor

Hamas: İsrail Gazze’nin Kuzeyini Yağmalıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas hükümetinin Gazze’deki enformasyon bürosu müdürü İsmail El-Sevabata, Siyonistlerin Gazze’deki Meram evlerini yıktıktan sonra bu kez bu evleri yağmalamaya başladığını bildirdi.

Habere göre, Hamas hükümetinin Gazze’deki enformasyon bürosu müdürü İsmail el-Sevabata, bu bölgede yaklaşık bir milyon yerinden edilmiş insan bulunduğunu ve yardım eksikliğinin bizi zor durumda bıraktığını söylüyor.

El-Thawabateh, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Filistin halkının evlerini yağmaladığını ve mültecileri mallarını askerlerine teslim etmeye zorladığını bildirdi.

El-Mayadin haber kanalına şunları söyledi: Gazze hastanelerinin artık daha fazla yaralıyı kabul etme kapasitesi yok. Mısır ve diğer Arap ülkelerinden yaralılarımızı kabul etmelerini istiyoruz.

Gazze’ye karşı savaşın başlangıcından bu yana Siyonist rejim, sağlık merkezlerini bombalamayı ana önceliği haline getirdi. Siyonistler en büyük felaketi binden fazla kişinin şehit olduğu Maadani Hastanesi’ni bombalayarak meydana getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 4 =