Hamas: İşgalcileri Batı Şeria’dan Kovabilecek Güce Sahibiz

Hamas: İşgalcileri Batı Şeria’dan Kovabilecek Güce Sahibiz

Acilnews’in yabancı basınad dayanarak sunduğu habere göre; Hamas hareketinin siyasi dairesi başkan yardımcısı , yaptığı konuşmada şunları vurguladı: “Bölgenin istikrarı ve tüm dünyanın güvenliği direniş faaliyetinin düzeyine bağlıdır ve biz işgalcileri Batı Şeria’dan kovabilecek güce sahibiz.”

Habere göre, Hamas hareketinin siyasi dairesi başkan yardımcısı Salih El-Arouri, bugün yaptığı konuşmada, Hamas’ın güvenliğinin ve siyasi zayıflığının çeşitli yönlerini vurguladı. İşgalci rejim, Filistin direnişinin sahada varlığını sürdürdüğünü ve Gençliğin Siyonist karşıtı operasyonlarının devam edeceğini belirtti.

Filistin haber ajansı “Şehab”ın haberine göre el-Arouri şunu vurguladı: Daha fazla insanı öldürerek caydırıcılığı yeniden tesis etmek isteyen Tel Aviv’deki ceza kabinesi bir yanılsamadır. 2002’de yıkılan Cenin kampından ders almalılar; O dönem çocuk olan direniş kuşağının bugün kendilerine geldiği kamp, ​​bu kamptaki şehitlerin yiğitliklerinin anılarıyla yaşıyor.

Hamas’ın siyasi vekili şunları ekledi: Bugün Batı Şeria düşmanla mücadelede ön saflarda yer alıyor, çünkü tek cephe ve tek savaş geri çekilmek ve yerleşim projesini çökertmek için yeterli değil. Batı Şeria’da Filistin’in içinde ve dışında diğer cephelerin de desteğiyle bir yıpratma savaşı sürüyor.

Bu çok yönlü mücadelenin amacını “Filistin’in kurtuluşunda halkın ulusal rolünü yeniden tesis etmek” olarak değerlendiren Hamas yetkilisi, Filistin mücadelesinin Batı’nın tüm gücüyle desteklediği bir projeye karşı olduğunu kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 − eight =