Hamas: Amerika, Siyonistlerin Ortağı ve Anlaşmaya Varılmasının Önündeki Engeldir

Hamas: Amerika, Siyonistlerin Ortağı ve Anlaşmaya Varılmasının Önündeki Engeldir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas’ın siyasi ofisinin üyesi Hussam Badran, ABD’yi Siyonist rejimin ana siyasi ve askeri ortağı olarak gördüğünü bildirdi.

Habere göre, Hamas’ın siyasi ofis üyesi Hussam Badran yaptığı açıklamada, ”önceliğimizin savaşı durdurmak, Gazze’ye yardım götürmek ve mültecileri geri getirmek olduğunu duyurdu. Ayrıca bizim özel önerimiz yeniden inşadır ve işgalcilerin ilan ettiği gibi esirlerin serbest bırakılmasıyla sınırlı değildir.” dedi.

Şöyle ekledi: Amerika arabulucu değil, işgalcilerin ve onların destekçilerinin ana siyasi ve askeri ortağıdır. ABD hükümeti herhangi bir anlaşmanın durdurulmasındaki ana faktördür.

Badran şunları vurguladı: “Meşru haklarımızı savunmak için işgalcilere direnmeye devam ediyoruz ve Netanyahu’nun pozisyonları bizim için önemli değil.” dedi.

Şöyle devam etti: Biz tam bağımsızlığa ulaşmak için işgalcilere karşı savaşıyoruz ve bu, uluslararası yasalara göre Filistinlilerin hakkıdır. Biz Filistin halkı adına müzakere yapıyoruz ve Hamas liderleriyle ilgili meselelerle ilgilenmiyoruz.

Badran, Netanyahu’nun İsraillilere gerçek kayıpları, ölü sayısını ve başarısız siyasi hedefleri anlatması gerektiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 − five =