General Kaani’den Filistin’e: Destan yazdınız

General Kaani’den Filistin’e: Destan yazdınız

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, İran İslam Cumhuriyetinin direniş cephesine yönelik desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Filistin direnişine bir mesaj gönderen Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, “Kudüs, Batı Şeria ve Filistin’in her yerindeki mücahitler, zafer sabahının yakın olduğunu ispatladılar” dedi.

El Meyadin’de yer alan habere göre Kaani, “Nesilden nesile giderek daha kararlı ve kararlı olan” diye tanımladığı Filistin halkını selamlayarak, Gazze halkının ve mücahitlerin abluka ve zorluklara rağmen savunma araçları tasarladığına dikkat çekti.

Kaani, Filistinli şehit ailelerini selamlayarak, şehit ailelerini Kudüs’ü ve mukaddesatı kararlılık ve sadakatle savunmanın emanetini taşıyanlar olarak nitelendirdi.

Gazze Şeridi’ndeki direniş gruplarının ortak operasyon odasındaki liderlerini selamlayarak, Özgürlerin İntikamı savaşındaki liderliklerini öven Kaani, Gazze Şeridi’ndeki direniş liderlerinin Siyonist düşman ve onun arkasında duran küresel müstekbir güçlerle mücadele tarihinde yeni bir destan yazdığını vurguladı.

Direniş liderleri ve savaşçılarının Özgürlerin İntikamı savaşında gösterdiği işbirliğine övgüde bulunan Kaani, direnişin önceki zaferlerine bir yenisini daha ekleyebildiğini belirterek, bu zaferlerin işgale karşı büyük ve nihai zafere doğru emin adımlar olduğunu belirtti.

Elde ettiği zafer dolayısıyla İran adına Filistin direnişini kutlayan Kaani, şehitler için taziyelerini iletirken, yaralılar için acil şifa diledi.

İran’ın Filistin direnişine destek olmaya devam edeceğini söyleyen Kaani, Lübnan Hizbullahı ve diğer direniş hareketlerine de teşekkür etti.

KAYNAK: KHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve + nine =