Gazze’den İşgal Altındaki Filistin’e 100’den Fazla Roket Atıldı

Gazze’den İşgal Altındaki Filistin’e 100’den Fazla Roket Atıldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Pazartesi günü saat 18.00 itibariyle Gazze Şeridi çevresindeki Siyonist yerleşim yerlerine Gazze Şeridi’nden yaklaşık 150 roket atıldığını bildirdi.

Siyonist basın, rejimin başbakanının siyonist İsrail ordu ve güvenlik yetkilileriyle Savaş Bakanlığı karargahında bir toplantı yaptığını bildirdi.

İsrail ordusu yaptığı açıklamada, 150 roketin ateşlenmesine yanıt olarak, masaya kara saldırısı da dahil olmak üzere tüm seçeneklerin mevcut olduğunu söyledi.

İsrail hava kuvvetleri, Gazze’den bu roketleri ateşledikten sonra bölgeye çok sayıda hava saldırısı gerçekleştirdi. Saldırılarda 9’u çocuk 20 kişi öldü. Saldırılarda 65 kişi yaralandı.

Türkiye ve Ürdün, Siyonist rejimin suçlarına karşı işbirliğine vurgusu yaptı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Ürdün Kralı, Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik saldırılarını durdurmada işbirliğinin önemini vurguladı.

Siyonist rejime direniş grupları için yeni son tarih

Kassam Tugaylarından bir sözcü de Salı sabahı, Siyonist rejimin kutsal yerlerin kuşatmasını iki saat içinde sona erdirmemesi halinde yeni saldırıları beklemesi gerektiği konusunda uyardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + twenty =