Gazze’de Şehit Sayısı 29 Bin 878’e Çıktı

Gazze’de Şehit Sayısı 29 Bin 878’e Çıktı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Sağlık Bakanlığı, son istatistiklerinde, Siyonist suçların başladığı günden bu yana son 24 saatte 96 Filistinlinin şehit edildiğini, Gazze’de şehit sayısının 29 bin 878’e ulaştığını duyurdu.

Habere göre, Filistin Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin son 24 saatte 11 suçta 96 Filistinliyi şehit ettiğini, 172 kişiyi de yaraladığını duyurdu.

Siyonist rejim ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik saldırısının başladığı 7 Ekim gününden bu yana bu şehitlerin de dahil olduğu Filistinli şehit sayısı 29 bin 878’e, yaralı sayısı ise 70 bin 215’e ulaştı. Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının üzerinden 4 aydan fazla zaman geçti, arabulucuların bu krizi çözmeye yönelik çabaları devam ederken, işgalci güçler suçlarını sürdürüyor.

Refah şehri bir milyon dört yüz binden fazla Filistinli mülteciye ev sahipliği yapıyor ve Siyonist rejimin çocuk katili başbakanı Binyamin Netanyahu, önümüzdeki günlerde bu şehre büyük çaplı saldırılar düzenleyeceğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Saldırılar ABD Başkanı Joe Biden’ın suç ortaklığıyla gerçekleşiyor.

Siyonist rejim, sürekli saldırganlığının yanı sıra, insani yardım ve yiyecek gönderilmesini engelleyerek ve engelleyerek durumu daha da vahim hale getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 − nine =