Gazze’de Sabahtan Bu yana 28 Filistinli Şehit Oldu!

Gazze’de Sabahtan Bu yana 28 Filistinli Şehit Oldu!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Haber kaynakları, Siyonist rejim ordusunun Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine yönelik saldırılarının devam ettiğini ve bu sabahtan bu yana en az 28 Filistin vatandaşının şehit olduğunu bildirdi.

Habere göre, Filistinli sağlık kaynakları şunları duyurdu; Siyonist rejim ordusunun Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine yönelik saldırılarında 18 Filistin vatandaşı şehit oldu.

Aynı zamanda haber kaynakları, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah şehrinde 4 Filistinlinin şehadet ederek Nasser Hastanesi’ne nakledildiğini bildirdi.

Gazze Şeridi’nin Şeyh Rızvan bölgesinde Ebu Sofya ailesine ait evin bombalanması sırasında aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu 6 kişi şehit oldu.

Siyonist rejimin Apaçi helikopterleri Gazze’nin güneydoğusunda yer alan El-Zitoun’un doğu bölgelerini de bombaladı.

Filistin direnişi, Gazze Şeridi’ne karşı savaşın başlamasından sekiz ay sonra, Gazze Şeridi’nin komşu kasabalarındaki hedeflere insansız hava aracıyla saldırdı.

Siyonist rejimin tankları bu Çarşamba günü erken saatlerde Gazze Şeridi’nin merkezindeki “El Nusirat” kampını bombaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + 4 =