Gazze’de Kasım-10 füzeleri Başarıyla Test Edildi

Gazze’de Kasım-10 füzeleri Başarıyla Test Edildi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi’nin askeri kanadı, yaptığı açıklamada, Akdeniz’deki Kasım-10 füze denemesinin Siyonist rejimin suçlarına karşı sabrının sürmeyeceğini gösterdiğini söyledi.

Habere göre, Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi’nin askeri kolu olan “Kataeb al-Maqawameh al-Wataniyah” grubu, Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik saldırganlığını sürdürme konusunda uyardı.

Siyonist rejimin 2008’de Gazze Şeridi’ni (Forkan Muharebesi) işgal etmesinin on üçüncü yıldönümünde Kataeb al-Muqawamah şunları vurguladı: “Direniş, Filistinliler için güçlü bir kalkan olmaya devam edecek ve topraklarını, kutsallıklarını ve haklarını savunmaya devam edecektir.”

Grup, Pazartesi sabahı askeri kapasitesini artırmak için denize Kasım-10 adlı birkaç test füzesi fırlattığını duyurdu.

İşgalcilerin yaptığı her türlü aptallığı püskürtmeye hazır olduklarını vurgulayan Kataeb al-Maqawameh, “Bu füze testi, yetenek geliştirme ve Seyfül Kudüs savaşında harcanan çabayı telafi etme çerçevesinde gerçekleştiriliyor” denildi.

Taburlar, Siyonist yetkilileri Filistin halkına karşı saldırganlıklarında ısrar etmemeleri konusunda da uyardı, aksi takdirde işgalcilerin artan suçlarına karşı direnişin sabrı uzun sürmez denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen + one =