Gazze’de Her Gün Kaç Çocuk Şehit Oluyor?

Gazze’de Her Gün Kaç Çocuk Şehit Oluyor?

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, İsrail saldırılarında Gazze’de her gün yaklaşık 160 çocuğun şehid olduğunu duyurdu.

Habere göre, Siyonistlerin Gazze’de işlediği suçlar öyle bir boyuta ulaştı ki, son istatistiklere göre Gazze’de her gün 160 çocuk şehit oluyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı’nın raporları, Siyonist saldırılarda Gazze’de her gün yaklaşık 160 çocuğun öldürüldüğünü gösteriyor.

Bu rapora göre Gazze Sağlık Bakanlığı Salı günü öğleden sonra İsrail rejiminin Gazze’deki saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 4 bin 237’si çocuk ve 2 bin 719’u kadın olmak üzere 10 bin 328 kişiye ulaştığını duyurdu.

Bu yeni istatistik, Siyonist rejimin Savaş Bakanı Yoav Galant’ın 7 Kasım Salı günü “Gazze’deki askerlerimizin güç kullanmasına yönelik herhangi bir kısıtlama bulunmadığını” açıklaması sırasında yayınlandı.

Gallant, Tel Aviv güvenlik sisteminin öncelik ve planlarının savaşı kazanmak ve rehineleri (Hamas’ın elinde tuttuğu İsrailli esirleri) geri vermek üzerine kurulu olduğunu kabul etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + eleven =