Gazze’de 15 Binden Fazla Çocuk Şehit Oldu

Gazze’de 15 Binden Fazla Çocuk Şehit Oldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Kızılayı, geçen yıl 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde Siyonist rejimin saldırılarında 15 bin 103 çocuğun şehit düştüğünü duyurdu.

El Cezire’nin haberine göre, Siyonist rejimin Gazze Şehri El Sahabe Caddesi’ndeki bir eve düzenlediği saldırıda üç çocuk şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Gazze’nin doğusundaki El Sadra bölgesinde bir binaya düzenlenen başka saldırıda da çok sayıda kişi şehit oldu ve yaralandı.

Direniş güçleri ile işgalci rejim, El-Cebaliye kampında bir kez daha karşı karşıya geldi ve Siyonist rejim, bu kampı topçu saldırılarıyla hedef alarak El-Hoca Caddesi’ne saldırdı.

Ayrıca Siyonist rejimin Refah şehrinin güneyinde bir eve düzenlediği saldırıda 4 Filistinli şehit oldu, çok sayıda da yaralandı.

Siyonist rejimin Refah şehir merkezindeki Dwar al-Oudeh bölgesine saldırısında 2 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Öte yandan Al Jazeera muhabiri, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nin kuzeyinde şehidin evine düzenlediği saldırı sonucu Muhammed Jahju ve bazı aile üyelerinin şehit olduğunu bildirdi.

Gazze’deki hükümet enformasyon bürosunun açıkladığı verilere göre, Gazze Şeridi’nde şehit gazetecilerin sayısı 7 Ekim’den bu yana 145 kişiye ulaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two + 18 =