Gazze’de 10 Hastanenin Faaliyetleri Durduruldu

Gazze’de 10 Hastanenin Faaliyetleri Durduruldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Sağlık Bakanlığı, Siyonist terör rejimin saldırıları ve yakıt yetersizliği nedeniyle en az 10 hastanenin kapatıldığını duyurdu.

Habere göre, Siyonist terör rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, şu ana kadar en az 10 hastanenin faaliyeti durduruldu.

Gazze Sağlık Bakanlığı, bombalama ve yakıt yetersizliği nedeniyle çalışmayı durduran hastane sayısının 10’a ulaştığını duyurdu.

Filistin basınında yer alan haberlere göre, Gazze Sağlık Bakanlığı da Siyonist rejimin saldırıları sonucunda faaliyeti durdurulan tıp merkezlerinin toplam sayısının 26 olduğunu duyurdu.

Öte yandan Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü, Gazze hastanelerinin yoğun bakım ünitesinde 140’tan fazla yaralı Filistinlinin bulunduğunu ve durumlarının çok tehlikeli olduğunu söyledi ve şöyle ekledi: “İsrail’in hastaneleri boşaltma tehditleri tıbbi bir felakete yol açacaktır.”

Son istatistiklere göre Aksa Tufanı operasyonunun başlamasından bu yana 4 bin 741 Filistinli şehit oldu, 15 bin 898 kişi de yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × 3 =