Gazze Soykırımı 242. Gününde…!

Gazze Soykırımı 242. Gününde…!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunudğu habere göre; Filistin halkına karşı iki yüz kırk gündür soykırım savaşını sürdüren Siyonist düşman güçleri, bir yandan Gazze’nin farklı bölgelerinde hava ve topçu bombardımanlarını sürdürürken, bir yandan da sivillere yönelik vahşi katliamlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Salı günü şafak vaktinden bu yana Gazze Şeridi’nde yaşanan son gelişmelerde; Siyonist ordu, Refah şehrinin geniş mahallelerine yönelik kara saldırısını sürdürürken, hava ve topçu bombardımanını yoğunlaştırarak çok sayıda savunmasız Refah halkını şehit etti ve yaraladı.

Siyonist rejim savaşçılarının Gazze’nin doğusundaki El-Darraj mahallesindeki bir eve düzenlediği hava saldırısında olduğu gibi, mahalle sakinlerinden 3 kişi de şehit oldu.

Aynı zamanda Siyonist ordu, Gazze Şehri’nin güneydeki El-Sabra ve El-Zitoun mahallelerine ağır top atışları yaparak aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu çok sayıda vatandaşı yaraladı.

İsrail quadcopter uçakları Nasirat kampındaki El-Oudah hastanesi çevresine ateş açarak Gazze şehrinin güneyindeki “Netsarim” eksenini hedef aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 + five =