Gazze Savaşından Dönen Siyonist Asker İntihar Etti!

Gazze Savaşından Dönen Siyonist Asker İntihar Etti!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist medya, bu rejimin bir askerinin Gazze’deki savaştan döndükten sonra intihar ettiğini bildirdi.

Habere göre, Siyonist rejimin Hadshut Bezman haber kanalı İsrail rejiminin 21 yaşındaki askeri, iki gün önce Gazze savaşından döndükten sonra Or Yehuda’nın İris Caddesi’nde kendini vurarak intihar etti.

Daha önce, bu yılın 20 Haziran’ında Siyonist rejimin radyosu, bu rejimin bir askerinin askerlik hizmeti için Gazze Şeridi’ne dönme emri aldıktan sonra intihar ettiğini duyurmuştu.

Ayrıca Siyonist rejimin medyası, bir gün önce, bu rejimin Eliran Mizrahi adlı askerlerinin şiddetli depresyon nedeniyle Gazze Şeridi’nden döndükten sonra intihar ettiğini bildirmişti.

Geçtiğimiz Mart ayı ortalarında İsrail ordusu, askerlerinin 1973’ten bu yana en büyük ruh sağlığı sorunuyla karşı karşıya olduğunu ve bu sorunun 7 Ekim Aksa Tufanı operasyonundan bu yana başladığını itiraf etmişti.

Siyonist gazete “Yediot Aharnot” da 11 Haziran’da İsrailli subayların askerlikten kaçtığını ve aralarındaki intihar vakalarının korkunç derecede arttığını yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =