Gazze Savaşı Kurbanlarına İlişkin Son İstatistikler

Gazze Savaşı Kurbanlarına İlişkin Son İstatistikler

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze Sağlık Bakanlığı, Siyonist rejimin Gazze’de işlediği suçlarda şehit ve yaralıların son istatistiklerini yayınladı.

Habere göre, Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalci İsrail rejiminin Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 6 cinayet işlediğini, bu cinayetlerde 54 kişinin şehit olduğunu, 96 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Gazze Sağlık Bakanlığı şunu vurguladı: Mescid-i Aksa fırtınası operasyonunun başladığı 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de 34 bin 789 kişi şehit oldu, 78 bin 204 kişi de yaralandı.

Bu arada siyonist medyasında bu sabah Siyonist ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah’ın doğusunda ağır saldırılarla askeri operasyonlarına başladığı bildirildi. İbrani medyası, Siyonist rejim savaşçılarının Refah’ın doğusunda ağır hava saldırıları düzenlediğini bildirdi.

Siyonist ordu Pazartesi akşamı, Hamas’ın ateşkese tepkisi ve hareketin kabul ettiği esir değişimi önerisine ilişkin soruşturmaya paralel olarak Gazze Şeridi’ndeki operasyonlarına devam edeceğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 + 16 =