Gazze Hastanesine Yapılan Saldırının Ardından Dünya Müslümanları Ayağa Kalktı

Gazze Hastanesine Yapılan Saldırının Ardından Dünya Müslümanları Ayağa Kalktı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Dünyanın farklı ülkelerindeki Müslümanlar, Terör Örgütü Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ndeki El Mümadani Hastanesi’ne yönelik saldırısını kınamak için gece ayağa kalktı.

Habere göre, Siyonist terör rejiminin Gazze Şeridi’ndeki El Mümedani hastanesine düzenlediği ve en az 500 Filistinlinin şehit olmasına yol açan canice saldırısı, dünyanın her yerindeki Müslüman halkın gece kükremesine neden oldu.

Ürdün’de bu ülke halkı, Geçici Siyonist rejimin Amman’daki büyükelçiliğini ateşe verdi. Ürdün polisi ve güvenlik güçlerinin müdahalesiyle şiddete dönüştü.

Bağdat’ta Siyonistlerin hastaneye yönelik saldırısında işlediği menfur suça öfkelenen çok sayıda Iraklı, Tahrir Meydanı’nda toplanarak Yeşil Bölge’deki Amerikan Büyükelçiliği’ne doğru yürüdü.

Sana’da binlerce Yemenli, Gazze’deki El Mu’amdani Hastanesi’nde işgal güçleri tarafından öldürülen yaralıları, kadın ve çocukları kınamak için gece gösterisi düzenledi.

Beyrut’tan yayınlanan görüntüler aynı zamanda, bu ülkenin Filistin halkına karşı çocuk öldüren Siyonist rejimin suçlarına verdiği destekten duydukları tiksintiyi ifade etmek için Amerikan büyükelçiliğine doğru ilerleyen büyük bir Lübnanlı kalabalığını da gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen + 12 =