Gazilerimizi onurlandırmak Milli bir görevdir.

Gazilerimizi onurlandırmak Milli bir görevdir.

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre, İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei Kutsal Savunma Haftası başlaması dolayısıyla telekonferansla katıldığı törende önemli açıklamalarda bulundu.
İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei kutsal savunma haftası dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu savaşı dayatanların amacı, İslam inkılabını yok etmek olduğunu ve bunun için Saddam’ı kullandıklarını belirtti.

Ayetullah Hamanei, bu savaşta karşımızda Saddam ve Baas partisi olmadığını, esas taraf İslam inkılabından ciddi darbe alan Amerika gibi güçler olduğunu vurguladı.

Ayetullah Hamanei daha sonraları ortaya çıkan belgeler, savaştan önce Saddam Amerikalılarla anlaştığını ve savaş sırasında yük gemileri BAE’ne yanaşarak Saddam’a askeri teçhizat verdiklerini ortaya koyduğunu kaydetti.

İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei konuşmasının devamında, bugün takdir edilen bu mücahitler canından ve ailesinden, ana baba ve geleceğinden vazgeçerek tüm varlıkları ile karşısında vatanı ve İslam’ı savunmaları gerektiğine karar verdikleri düşmanla savaşa giden insanlar olduğunu vurguladı.

Ayetullah Hamanei, İslam mücahitleri İslam dinini, milli izzeti ve namusu savunduklarını, bazıları şehit düştüklerini, bazıları ise kalıp bu görevi tamamladıklarını ifade etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × three =