Galibaf: Masumların öldürülmesi tekfirci grupların, Siyonistlerin ve Amerika’nın ortak imzasıdır

Galibaf: Masumların öldürülmesi tekfirci grupların, Siyonistlerin ve Amerika’nın ortak imzasıdır

İran İslam Şura Meclisi Başkanı Muhammed Bagır Galibaf yaptığı açıklamada, “Masumların ve sıradan insanların öldürülmesi, bölgedeki tekfirci grupların, Gazze’deki Siyonist rejimin, Irak ve Afganistan’da ve dünyanın diğer ülkelerindeki Amerika operasyonlarının ortak imzasıdır.” Dedi.

Iranpress haber ajansının haberine göre Muhammed Bagır Galibaf, dün parlamentonun açık oturumunda meclis gündemi öncesi yaptığı konuşmada, şöyle dedi: Kerman’ın “Golzar Şuheda” yolunda meydana gelen patlama, İran’ın yiğit halkını derinden üzdü ve derinden etkiledi. Bu felaket bu ülkenin düşmanlarının zulmünün sonucudur ve bu cinayetleri işverenlerini memnun etmek için kadınları, çocukları ve sivilleri öldürmekten çekinmediklerini kanıtladı.
Meclis Başkanı şöyle devam etti: Masumların ve sıradan insanların öldürülmesi, bölgedeki tekfirci grupların, Gazze’deki Siyonist rejimin, Irak ve Afganistan’da ve dünyanın diğer ülkelerindeki Amerika operasyonlarının ortak imzasıdır, bu da gösteriyor ki, bu suçlar farklı kılıflara sahip olsa da, alçak ve insanlık dışı bir düşünceden kaynaklanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × four =