Fred Kaplan: Pompeo Kesinlikle Amerikan Tarihindeki En Kötü Dışişleri Bakanı!

Fred Kaplan: Pompeo Kesinlikle Amerikan Tarihindeki En Kötü Dışişleri Bakanı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Amerikalı uzman siyasi analist Fred Kaplan, Mike Pompeo’nun Dışişleri Bakanı olarak geçirdiği günler tam bir başarısızlık ve uzun bir aşağılanma sezonu olduğunu açıkladı.

Fred Kaplan, Mike Pompeo’nun performansı hakkında Slate dergisinde yaptığı açıklamada kendisini ülke tarihindeki en kötü dışişleri bakanı olarak nitelendiren eleştirel bir yazı yayımlayarak “Trump’ın Amerikan tarihindeki en kötü başkan unvanı için yarışıyor olabileceği açık bir soru, ancak Pompeo, Amerikan tarihindeki en kötü dışişleri bakanı olduğu kesin olduğunu belirtti.”

Kaplan’a göre, 1857’den 1861’e kadar Başkan James Buchanan ve 1865’ten 1869’a kadar Başkan Andrew Johnson gibi insanlar Amerikan Tarihinin En Kötü Başkanı unvanı için yarışıyorlar. Ancak Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun şüphesiz tarihteki en kötü dışişleri bakanı olduğu kanıtlar ışığında sabit olduğunu belirtti.

Pompeo, Donald Trump yönetiminin değerlerini veya politikalarını güçlendirmek için ülkenin en büyük diplomatı olarak iki yıl dokuz aydır ABD’nin menfaatlerini görmezden geldiği herkes tarafından bilindiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − thirteen =