Filistinli Tutsaklar: Taleplerimiz Karşılanana Kadar Grev Devam Edecek

Filistinli Tutsaklar: Taleplerimiz Karşılanana Kadar Grev Devam Edecek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistinli savaş esirleri medya kuruluşu yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin acımasız eylemleri devam ettiği sürece protesto ve grevleri durdurmayacaklarını söyledi.

Habere göre, Filistinli tutsaklar kendilerine yönelik tüm cezai ve zalimane eylemlerin durdurulması ve tutukluların taleplerinin dikkate alınması gerektiğini söylediler.

Filistinli mahkumların medya ofisi de Siyonist rejimin hapishanelerinin koşullarının kritik olmaya devam ettiğini söyledi. Bir süre önce, memurlar Nafha Hapishanesinin 12. Koğuşuna baskın düzenledi, mahkumları dövülerek 40 kişiyi açıklanmayan bir yere transfer etti.

Habere göre, Nafha hapishanesinin yöneticileri, koğuş 12’yi birkaç hücre hapsine dönüştürdü ve elektriği kesti. Bu koğuştaki mahpusların nefes almasına ve akrabalarını veya avukatlarını ziyaret etmesine izin verilmemektedir. Cezaevi yetkilileri Pazartesi akşamı bir Filistinli tutuklunun bir hapishane görevlisine bıçakla saldırdığını duyurdu. Bu şehadet operasyonu cezaevinde de geniş yankı buldu.

Bu kapsamda Milli Tutuklular Hareketi de Filistin halkına Tutsaklarımız kırmızı çizgidir sloganıyla Cuma günü sokağa çıkma çağrısı yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × five =