Filistinli Grupların Kudüs Günü açıklaması: Silahlı Direniş Filistin’in Kurtuluşuna Giden Yoldur

Filistinli Grupların Kudüs Günü açıklaması: Silahlı Direniş Filistin’in Kurtuluşuna Giden Yoldur

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistinli direniş grupları, Dünya Kudüs Günü arifesinde bir bildiri yayınlayarak, Filistin’in ebedi başkenti Kudüs’ün Siyonist işgalci rejime karşı mücadelenin ekseni olan Müslüman Ümmetinin ana meselesi olduğunu açıkladı.

Bugün Filistin’e göre, İmam Humeyni’nin Uluslararası Kudüs Gününü olarak adlandırmasına atıfta bulunan açıklamada, “İşgal rejiminin acımasız saldırganlığı ve zorla yerinden edilme eylemleri, Siyonist rejimin ve Siyonist ırkçı zihniyetini tezahürü eyleme geçmeye devam etmek olduğu bir günde Kudüs günü gelmiş bulunmaktadır.”

Açıklamada bunlar vurgulandı: ”Filistinlilere karşı Mescid-i Aksa’da saldırı sözü veren Siyonist yerleşimcilerle yüzleşmek için özellikle Ramazan ayının 28. gününde bu camide namaz ve itikaaf yapmak için El Aksa Camii’ne gitmeye davet ediyoruz. Gaspçı Siyonistlere karşı devrim ve intifada günü olmalıdır.

Batı Şeria, Kudüs ve 1948 İşgal Altındaki Topraklardaki Filistinlileri Şeyh Carrah mahallesinde yaşayan Filistinlileri – zorunlu yerinden edilme tehdidiyle karşı karşıya olanlar – desteklemeye ve Siyonist düşmanı bu aptallık konusunda uyarmaya çağırıyoruz.

Kudüs “Arap ve İslami” dir ve öyle kalacaktır.Kudüs, işgalci Siyonist rejim ve Filistin’in ebedi başkenti ile savaşın ekseni olan Müslüman Ümmetinin ana meselesidir ve işgalci rejimin burada yeri yoktur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × three =