Filistin, Netanyahu İle Yüzleşmeye Tamamen Hazır

Filistin, Netanyahu İle Yüzleşmeye Tamamen Hazır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistinli siyasi analist, Filistin ulusunun Binyamin Netanyahu’nun başbakanlığı sırasında işgalci rejimle yüzleşmeye tamamen hazır olduğunu vurguladı.

Wael al-Manama, Al-Alam haber kanalında yayınlanan “Ma’hadath” programına yaptığı röportajda şunları söyledi: “Filistin direnişi Netanyahu’nun aşırıcılığıyla etkileşimde yeterli deneyime sahip. Netanyahu işgal rejiminde en uzun başbakanlık görev süresine sahip ve direnişi çok iyi biliyor ki bu kişi sadece yüzleşme ve direniş dilinden de çok iyi anlıyor.”

Şunu vurguladı: Direniş artık sadece Gazze’de değil; Aksine, tüm Filistin işgalci rejimle yüzleşmeye hazır. Bu, Siyonistlerin Filistin vatandaşlarını öldürme ve topraklarını çalma eylemlerine, yerleşim birimlerinin gelişmesine ve Filistinlilerin evlerinin her gün yıkılmasına doğal bir tepkidir.

Siyasi analist şunları söyledi: Bugün hiç kimse İsraillilerle müzakere etmek veya işgalcilerle siyasi bir çözüme yönelmek istemiyor.

Al-Manama, uzlaşmacı ülkelerden Siyonistlerle yapılan uzlaşma anlaşmasını yeniden gözden geçirmelerini istedi; Çünkü pratikte bu anlaşmalar bu ülkelere hiçbir şey kazandırmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 + 17 =