Filistin Direnişi Bir Cephede Toplanmıştır

Filistin Direnişi Bir Cephede Toplanmıştır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad hareketinin önde gelen liderlerinden Muhammed El Hindi, Siyonist düşmana seslenerek direniş cephelerinin aynı cephede olduğunu ve tüm direniş gruplarıyla ortak bir savaşa girileceği vurguladı.

Filistin İslami Cihad hareketinin liderlerinden Muhammad El-Hindi, Beyrut’taki Filistin Esaret Günü’nün yıldönümünde şunları söyledi: “Düşmana tüm hesaplarının yanlış olduğunu ve direniş cephelerinin aynı olduğunu söylüyoruz.”

El-Hindi, “Özgür yaşıyoruz ve özgürce öldürülüyoruz ve Filistin topraklarının bir karışından bile sapmayacağız” diye ekledi.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi: İran, Siyonist rejime karşı bizim destekçimizdir. Filistin Halk Kurtuluş Cephesi milletvekili Ebu Ahmed Fawad da Beyrut’taki Filistin Esaret Günü’nün yıldönümünde şunları söyledi: “Bugün birçok Siyonist yerleşimci Siyonist rejimden ayrılmayı düşünüyor ve bu bizim hayalimizdi.

Filistinliler birleşik bir millettir ve direniş ekseni bizim desteğimizdir.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi milletvekili, İran İslam Cumhuriyeti’nin bizi desteklediğini kaydetti.

Filistin halkını ve davasını desteklemek için Arap partilerinin ve konferanslarının sesinin yüksek olması gerektiğini kaydetti.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi milletvekili, “Filistin halkı, direnişi planlamaya ve desteklemeye dayalı tek bir ulusal otorite ve liderlik istiyor” dedi.

Halkımızın, mevcut yönetimin Filistinlilerin kanına karşı kayıtsızlığını sormaya hakkı var” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × five =