Esir ailelerinin Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı merkezinde protesto eylemi

Esir ailelerinin Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı merkezinde protesto eylemi

İsrailli esirlerin aileleri düzenlediği protesto eyleminde, Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı’nın Tel Aviv’deki genel merkezine giden kavşağı kapattı.

İranpress haber ajansının El Meyadin’den naklen aktardığı haberine göre Siyonist ordu Cuma gecesi yaptığı açıklamada, askerlerinin Gazze’nin Şucaiye bölgesinde yanlışlıkla üç esirini öldürdüğünü duyurdu.

Üç Siyonist esirin Siyonist ordu tarafından öldürülmesinin ardından, bu rejimin esirlerinin aileleri, Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı merkezi ve bu rejimin Tel Aviv’deki ordu karargahının girişini engelledi.

Bu eylem, birkaç gün önce Siyonist esirlerin aileleri, Tel Aviv’deki, günümüzde Esirler Meydanı olarak bilinen Kablan Caddesi’nde bir gösteri düzenleyerek, esirlerin geri dönmesini ve Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) ile bir esir takası anlaşmasının derhal sonuçlandırılmasını talep ettiler.

Yedioth Aharonot gazetesi de İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun esir aileleriyle görüşmeyi reddetmesi üzerine açlık grevine gitmekle tehdit ettiklerini yazdı.

Bu gazete, Siyonist esirlerden oluşan 100 ailenin, Netanyahu’yu taleplerine cevap vermemek için aralarında tefrika oluşturmakla suçladığını yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − twelve =