Ensarullah: Amerika mutlaka cezalandırılacak

Ensarullah: Amerika mutlaka cezalandırılacak

Ensarullah’ın siyasi ofisi üyesi, Yemen’e yönelik füze saldırılarına yanıt olarak ABD’nin gemileri ve çıkarlarının Yemen ordusunun hedefinde olduğunu söyledi.

Ensarullah hareketinin siyasi ofisi üyesi Hazam el-Esad, bugün verdiği bir röportajda, hem savaş hem de ticari  olmak üzere tüm Amerikan gemilerinin ve aynı zamanda Amerikan çıkarlarının,  Washington ve Londra’nın saldırılara yanıt olarak Yemen kuvvetlerinin hedef menzilinde olduğunu söyledi.
Bu sabah Yemen TV, ülkenin birçok kentinin ve farklı bölgelerinin ABD ve İngiltere’nin 4. saldırılarına uğradığını duyurdu.
Hazam Esad, Russia Today’e, uluslararası ve insani kurallara göre, ülkelerin kendi egemenliğini savunmak için yanıt verme hakkına sahip olduğunu belirterek, şöyle dedi: “ABD, İngiltere ile ortaklaşa Yemen’in egemenliğini ihlal ederek ve bazı bölgeleri bombalayarak büyük bir suç işlemiştir, onlar hizaya getirilmeli ve bu saldırılara yanıt verilecektir.”
Yemenli yetkili şöyle devam etti: “Ordumuz, ister doğrudan İsrail’in derinliklerini hedef alıp, Eilat şehrine saldırarak, ister silahlarımızın İsrail’e baskı yapmak için ulaştığı her yere saldırarak, Gazze halkını desteklemeye devam edecektir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × four =