El-Mühendesi’in Gökyüzüne Uçuş Gecesi General Süleymani İle Birlikte Olma Israrı

El-Mühendesi’in Gökyüzüne Uçuş Gecesi General Süleymani İle Birlikte Olma Israrı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; El Ahd Haber Ajansı direniş komutanlarının şehadetiyle ilgili bir haberde, Şehit Ebu Mehdi el-Mühendisi’in hastalığına rağmen Bağdat Havalimanı’nda General Kasım Süleymani ile görüşmekte ısrar ettiğini yazdı.

Habere göre, Amerikan terörü sonucu General Kasım Süleymani ve Abu Mehdi Al-Mühendesi’in şehadetinin ikinci yıldönümünde, Lübnanlı Al-Ahd haber sitesi bu iki şehid hakkında bir dizi görüntü yayınladı.

Al-Ahd internet sitesine göre, iki büyük şehid, şehadetlerinden beş gün önce birbirlerini görmüşler ve bu canice suikastın olduğu gece, şehit Ebu Mehdi el-Mühendesi hastaydı. Bu yüzden Kasım Süleymaniyi arayarak genel durumunun iyi olmadığını ve mümkünse havaalanında karşılanabilmesi için seyahatini ertelemesini söyledi.

Şehit Kasım Süleymani de kendisini karşılamasına gerek olmadığını söylemiş ve kendisine refakat etmesi için birkaç kişiyi havaalanına göndermesini istemişti

Sonra Şehit Ebu Mehdi, “Gelmek istersen hava alanına gelirim” demişti.

Al-Ahd web sitesi şunları yazdı: “Ebu Mehdi her zaman Kasım Süleymani’yi havaalanında şahsen karşılar ve döndüğünde onu uçağına kadar eşlik ederdi. O gece de alışkanlığından vazgeçmedi. “Sonsuza kadar Şehit Süleymani ile birlikte olmak için havaalanına gitti.”

Bir keresinde bir röportajda, hangi kişinin kendisini gördüğünde sakinleştiği sorusuna şöyle cevap verdi:” Hac Kasım”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + 16 =