El Kassam Tugayları: Siyonist düşman aptallığının bedelini ağır öder

El Kassam Tugayları: Siyonist düşman aptallığının bedelini ağır öder

El-Kassam Tugayları’nın askeri sözcüsü direnişin Filistin halkının kanının emanetçisi olduğunu vurgulayarak, ”Siyonist düşman her türlü aptallığın bedelini ağır ödeyecek.” dedi.

Fars haber ajansına göre, El Kassam Tugayları’nın (Hamas hareketinin askeri kolu) askeri sözcüsü Ebu Ubeyde,  dün akşam yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin siviller arasında askeri harekat yerleri bulunduğuna ve bunların verdiği koordinatlara ilişkin iddialarının tamamen yalan ve iftira olduğunu belirterek, ”Siyonist düşman, bu gibi iddialarla gündem saptırarak başarısızlıklarını örtmeye çalışıyor.” dedi.

”Düşmanın sivilleri hedef almak için gerekçeye ihtiyacı yoktur; Çünkü tarihi, yalana dayalı cinayetlerle doludur.” diyen Ebu Ubeyde, geçtiğimiz günlerde Siyonist rejimin direniş liderlerine suikast düzenleme girişimlerine karşı da uyarıda bulundu. 

Bu arada İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Siyasi Büro üyesi ve hareketin başkanının Gazze’deki yardımcısı Halil El-Hayye, hareketlerinin ittifaklarının amacının Filistin davasına ve direnişine hizmet olduğunu, direnişinin hedefinin Filistin olduğunu ve dışarıda herhangi bir savaşlarının olmadığını söyledi. 

Hamas’ın Gazze’deki Dış İlişkiler Dairesi’nin düzenlediği ve ulusal liderlerin, sivil toplum önderlerinin, kitlesel hareket liderlerinin ve basın mensuplarının katıldığı ulusal buluşmada konuşan El-Hayye, Hamas’ın açık bir yolda ilerlediğini, bu yolda davayı siyasetçilerin, partilerin ruhlarında, yer yüzünün doğusunda ve batısında nasıl canlı tutabilecekleri üzerinde çalıştıklarını ifade etti. 

El-Hayye, tüm ümmetten Kudüs ve Filistin için verilen savaşa destek vermesini isterken, işgal rejiminin amacının Filistin davasını tamamen bitirmek olduğunu hatırlattı.

KAYNAK: Ajanslar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × three =