El-Kassam Tugayları: İşgalciler çok daha zor günlerle karşı karşıya kalacaklar

El-Kassam Tugayları: İşgalciler çok daha zor günlerle karşı karşıya kalacaklar

Hamas hareketinin askeri kanadı “İzzeddin El-Kassam” Şehit Tugayları, Filistin direnişini ve Ürdün Nehri’nin Batı Yakasında Cenin kenti sakinlerini Siyonist düşmana karşı cesaretli direnişleri ve zaferlerinden dolayı kutlayıp Cenin’in her seferinde yenilmez olduğunu, meydana eskisinden daha güçlü geri döneceğini ve işgalcileri çok daha zor zamanlar beklediğini vurguladı.

IRNA’nın bildirdiğine göre Filistin İstihbarat Merkezi’nden bugün gelen bilgilere göre İzzeddin El-Kassam Tugayları, yaptığı açıklamada, Cenin ve diğer Batı Şeria şehirleri eski güçlerinin Siyonist düşmana sert ve acı verici darbeler indirmek için bir odak noktası olacağını söyledi.
El-Kassam, Cenin’den eli boş bir şekilde kaçmak zorunda kalan işgalci rejimin başarısızlık ve aşağılanmadan başka bir şey eline geçmediğini, geçen zamanla rejim liderlerinin hesaplarında tamamen yanlış yaptığını anlayacağını belirtti.
Çarşamba sabahı Siyonist ordu, Filistinli savaşçıların yiğit direnişleri nedeniyle Cenin kampından çekilmek zorunda kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − five =