Ehud Barak: İran’ın İsrail’i Yenme Yeteneği Asla Hafife Alınmamalı

Ehud Barak: İran’ın İsrail’i Yenme Yeteneği Asla Hafife Alınmamalı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin eski başbakanı, bir makalesinde İran’ın Siyonist rejimi yenme kabiliyetine sahip olduğunu kabul etti.

Siyonist rejimin eski başbakanı Ehud Barak, bir makalesinde İran’ın İsrail’i yenme yeteneğinin asla hafife alınmaması gerektiğini yazdı.

Ehud Barak’ın Time dergisinde yazdığı bir makalede: “İran’ın İsrail’i ve diğerlerini sindirme, normal yaşamı bozma veya İsrail’in başarısızlığını görme arzularını bir an olsun küçümsemiyorum.”

Bu makalede Barak, Amerikan hükümetine, İran’ın nükleer programıyla ilgili hiçbir bilgi gelişiminin gözden kaçırılmamasını sağlamak için birkaç ülkeden oluşan bir grup toplamayı teklif etti.

Bu makalenin bir başka bölümünde, İran’ın insansız hava araçları alanında kaydettiği ilerlemeye değinerek, bundan duyduğu endişeyi dile getirdi

Bu yazıda Ehud Barak, Washington’un JCPOA’dan çekilmesinin ardından Amerika ve Siyonist rejimin İran’ın askeri tesislerine saldırmak için herhangi bir plan yapmamasına şaşırdığını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × five =