Ebu Hamza: Çok sayıda düşman İHA’sını düşürdük

Ebu Hamza: Çok sayıda düşman İHA’sını düşürdük

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kolu olan Kudüs Tugayları’nın sözcüsü, bu grubun mücaشرhitlerinin Siyonist rejimin çok sayıda İHA’sını düşürdüğünü duyurdu.

Mehr haber ajansının El Cezire’den naklen aktardığı haberine göre Ebu Hamza, bu tugayların mücadelecilerinin Siyonist rejimin savaş makinesine karşı her eksende mücadeleye devam ettiğini duyurdu.
Ebu Hamza şunu vurguladı:
“Cebeliye’nin doğusunda ve Gazze Şeridi’nin orta kesiminde işgalci ordunun destek hatlarını hedef aldık. Gazze Şeridi boyunca çok sayıda düşman İHA’sını düşürdük.”
Kudüs Tugayları sözcüsü şunları ekledi:
“Düşmana, Gazze Şeridi’nin her karış toprağında arama yapması halinde, direniş istemedikçe esirlerinin geri dönmeyeceğini vurguluyoruz.”
“Düşmana ve esir ailelerine, esirlerinizin ancak direniş kararıyla geri döneceğini söylüyoruz.” diyen Ebu Hamza ,bölge ülkelerinde direnç ekseni performansına atıfta bulunarak “Lübnan, Yemen ve Irak’taki direnişi selamlıyoruz. Açıkladığımız operasyonlar moral yükseltmeye yönelik olmadığı gibi Netanyahu’nun savaşı sürdürme tehditleri de işe yaramayacaktır.” ifadelerine vurgu yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − fourteen =