Direniş Alimleri Birliği Başkanı: Şehit Süleymani’nin Hayatı Siyonist-Amerikan Sömürgeciliğine Karşı Savaşmakla Geçti

Direniş Alimleri Birliği Başkanı: Şehit Süleymani’nin Hayatı Siyonist-Amerikan Sömürgeciliğine Karşı Savaşmakla Geçti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Direniş Alimleri Birliği başkanı yaptığı röportajda, Şehit Süleymani’nin Filistin ve Kudüs’ü önceliklerinin başına koyduğunu ve tüm sloganlarının hayata geçirildiğini söyledi.

Habere Direniş Alimleri Birliği Başkanı Mahir Hamud, Çeşitli boyutlarda İslam birliği fikrinde, İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin önemli rolünü vurguladı ve Süleymani ile somutlaştığını belirtti.

Yaptığı röportajda Hamud, bu boyutlar hakkında şunları söyledi: “Birinci ve ana boyut, Filistin ve Kudüs’ü önceliklerinin en üstüne koymaktır. Aslında Kudüs Gücü’nün komutanıydı; Yani Kudüs meselesinin takibinden sorumlu olan taraf. “Kudüs, İran için de diğer tüm meselelerin üzerinde bir meseledir.”

İranlı liderlerin Filistin meselesine destek vermedeki samimiyetine bakıldığında, Tahran’ın Kudüs Gücüne en büyük bütçeyi ayırdığını ve en önemli gençlik ve savaş güçlerini bunun için harcadığını belirtmek gerekir.

Hamud, Şehit Süleymani’nin hayatını Siyonist-Amerikan sömürgeciliğine karşı savaşarak geçirdiğini ve İslami ve Arap bedenlerine iç ve dış paralı askerler ve teknolojinin ilerlemesi yoluyla nüfuz edebilecek güçlü bir düşmanla karşı karşıya olduğunu bildiğini kaydetti.

Hacı Kasım’ın hedefinin şehadet olduğunu söyleyen Hamud, “Kendisini bu bağlamda gören herkes, şehadetini karşılamaya gelmeli ve şehadet, diğer emellerden önce onun gayesi ve arzusu olmalıdır… Yani garip değildi ki, Hayatı şehadetle sona erdi; Çünkü ön siperdeydi…”

Direniş Alimleri Birliği başkanı, sonunda yaptığı açıklamada, Şehit Süleymani’nin eylemlerini kamuoyuna açıklamaya, insanlarla tanışmaya ve onlarla fotoğraf çektirmeye karar verdiğinde, bu eylemin suikast olasılığını artırabileceğini bildiğini ve ne yazık ki bunun da gerçekleştiğini vurguladı. Ancak bu bilinmelidir ki, Hac Kasım İslam ümmetini Filistin’in doğru yoluna koydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 + ten =