İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI DONANMASININ AMERİKAN GEMİLERİYLE ÇAPIŞMASININ İLK GÖRÜNTÜLERİNİN YAYINLANMASI + VİDEO

İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI DONANMASININ  AMERİKAN GEMİLERİYLE ÇAPIŞMASININ İLK GÖRÜNTÜLERİNİN YAYINLANMASI + VİDEO

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Kolordusu’nun kahraman donanması, zamanında ve yetkili eylemle ABD tarafından İran petrolünün çalınmasını engelledi. İRGC donanması’nın ABD taşıyıcılarıyla yaptığı operasyonların ve İRAN’ın Umman denizi’ndeki açık deniz petrol hırsızlığının başarısızlığının görüntüleri ilk kez yayınlandı.

İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Kolordusu’nun kahraman donanması, zamanında ve yetkili eylemle ABD tarafından İran petrolünün çalınmasını engelledi.

ABD, Umman Denizi sularında İran ihraç petrolü taşıyan bir tankere el koydu. Petrol sevkiyatını başka bir tankere aktararak bilinmeyen bir yere yönlendirdi.

Aynı zamanda, İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları donanmasının kahramanları, tankerin güvertesinde başarılı bir operasyon gerçekleştirerek onu ele geçirdi ve İran’ın karasularına yönlendirdi.

ABD kuvvetleri daha sonra tankeri takip etmek için birkaç helikopter ve savaş gemisi kullandı ancak başarısız oldu.

Amerikan kuvvetleri, birkaç savaş gemisi daha kullanarak tankerin yolunu tekrar kapatmaya çalıştı, ancak yine başarısız oldu. Bu tanker şu anda İran karasularında.

Son olarak tanker 25 ekim 1400’de saat 08.m’de Bendar Abbas limanı’na girer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 + nine =