Demokratarın Hain Nitelendirdikleri Trump’a Avukatları Polisin Hamisi Olarak Tanımladılar

Demokratarın Hain Nitelendirdikleri Trump’a Avukatları Polisin Hamisi Olarak Tanımladılar

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumartesi sabahı görülen davasının dördüncü gününde, avukatları önceki duruşmalarda yapılan suçlamaları çürütmeye çalıştı.

Guardian’a göre, Trump’ın ikinci suçlamasının sonuçsuz kalacağından emin olan Trump’ın avukatları, 6 Ocak’taki konuşmasında moderatörlerin Trump’ın sözlerini çarpıttığını iddia etti.

Trump’ın avukatı Michael van der Wien, “Aklı başında kimse, başkanın 6 Ocak’taki konuşmasının şiddete veya isyana teşvik olduğuna gerçekten inanamaz” dedi.

Ayrıca Trump’ı “tüm başkanlar arasında polise mafya karşıtı en büyük destekçisi” olarak nitelendirdi ve eski ABD başkanının destekçilerini “barışçıl ve vatansever” bir mitinge davet ettiğini iddia etti.

Van der Vienna görevden alma gerekçesiyle ilgili olarak, “Bu eşi görülmemiş çaba, Demokratlar şiddete karşı çıktığı için yapılmadı,” dedi. Sorun şu ki, Demokratlar siyasi rakiplerini yetersiz kılmaya çalışıyorlar. “Bu, [rakipleri] farklı çevrelerden anayasaya başvurarak kovmaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 + 13 =