Demir Kubbe’nin Büyük Bir Yalan Olduğu Ortaya Çıktı!

Demir Kubbe’nin Büyük Bir Yalan Olduğu Ortaya Çıktı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre, İsrailli uzman, Demir Kubbe sisteminin dünyanın gördüğü en büyük aldatmaca olduğunu itiraf etti. Bu uzmanın açıklamalarının ardından Siyonistler de korku ve paniğini daha da artırdı.

Habere göre, Havacılık ve uzay mühendisliği uzmanı ve Siyonist rejimin sözde güvenlik ödülünü kazanan Moti Shafer, İsrailli tarihçi Avery Milstein ile yaptığı görüşmede Demir Kubbe’nin en büyük uluslararası aldatmaca olduğunu itiraf etti.

İran’ın geçen nisan ayındaki saldırısında bu sistem tek bir füze bile düşürmedi ve İsrail askeri sözcüsünün açıklamaları ya yalan ya da olup bitenden haberi yok olduğunu açıkladı.

Dokuz ay önce Lübnan Hizbullahı, Kornit füzeleri de dahil olmak üzere yüzlerce farklı füzeyle İsrail’in kuzeyini hedef alarak büyük hasara yol açmıştı, İsrail ordusu ise durumu kontrol altına alamamış ve bu tehdidi önleyememişti.

Daha önce Şafer, İbrani ekonomi gazetesi Globus’un yayınladığı İbrani Radyosu’nda (Radyo 103) şunları söylemişti: “Bugün başka bir füzeyi önleyebilecek hiçbir füze yok ve Demir Kubbe yalnızca halkı hedef alan bir dalgadır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + fourteen =