Cumhuriyetçilerden Sert Tepki: FBI Feshedilmeli!

Cumhuriyetçilerden Sert Tepki: FBI Feshedilmeli!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Amerika Birleşik Devletleri’nin Federal Soruşturma Örgütü (FBI) ajanlarının ABD eski Başkanı Donald Trump’ın lüks malikanesine düzenlediği saldırıya Cumhuriyetçilerden sert tepkiler geldi.

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Fox News kanalına verdiği röportajda şunları söyledi: “Ben dahil her Cumhuriyetçi, Başsavcı’dan eski ABD Başkanı’nın evine yapılan baskın için bir açıklama yapmasını istemeli.”

Trump’a yakın olan bu senatör, ABD Başsavcısı Merrick Garland’a şunları söyledi: “Bu ülkenin insanlarına bunu neden yaptığınızı açıklamak zorundasınız? Neden mahkeme celbi kullanmadınız? Bu işe ne gerek vardı ve ne arıyordunuz? Sormak için çok mu fazla? Normalde böyle bir şey yapmayacağını biliyorum ama eski başkanı soruşturmak da normal bir şey değil.”

Graham, “Kongre ara seçimlerinden 90 gün önce Trump’ın peşine düşmek kabul edilebilir mi?” dedi. Bugün Başkan Trump’ın aday olma yolu dünden çok daha geniş ve yeniden seçilme olasılığı düne göre daha yüksek.

Ayrıca şöyle dedi: “Böyle bir saldırı ancak üçüncü dünyanın iflas etmiş ülkelerinde olur. Ne yazık ki Amerika da bu ülkelerden biri haline geldi ve daha önce görülmemiş ölçüde yozlaştı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × one =