CNN Filminin Yapımcısı Cinsel Taciz Suçlamasıyla Tutuklandı

CNN Filminin Yapımcısı Cinsel Taciz Suçlamasıyla Tutuklandı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu ahbere göre; Amerikan haber kanalı CNN yapımcılarından John Griffin , reşit olmayan kızları cinsel tacizde bulunmaktan tutuklandı.

Rasha Today web sitesine göre, kötü şöhretli CNN sanatçısı Chris Como ile çalışan kırk dört yaşındaki John Griffin, küçükleri aldatmaya çalışmak ve cinsel suçlar işlemekle suçlandı.

ABD Adalet Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, Amerikalı yapımcı bir yıl boyunca üç kızı aldattı ve bir tanesini evde taciz etti.

Mahkemede suçlu bulunursa, Griffin on yıl ile ömür boyu hapis cezasına çarptırılacak.

CNN Daily Mail’e yaptığı açıklamada, “Bay Griffin hakkındaki iddiaları çok ciddiye alıyoruz. Bu öğleden sonra tutuklandığı konusunda bilgilendirildik ve devam eden soruşturma nedeniyle faaliyetlerini askıya aldık.”

Ayrıca, Geçen ay ABD medyası, seks skandalları nedeniyle kısa süre önce istifa eden New York eyaletinin eski valisi Andrew Como hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

New York Eyaleti’nin Demokrat valisi, yaklaşık üç ay önce, Başsavcı’nın 11 kadına cinsel taciz iddialarıyla ilgili raporunun ardından istifa edeceğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × four =